ComputerWerken

over ons

 

ComputerWerken is in 2008 opgericht door Willem van Linge (1959). Willem heeft dertien jaar werkervaring als netwerkbeheerder bij instellingen in de zorg en het maatschappelijk werk in Amsterdam. Hier bouwde hij kennis op van softwareprogramma's en netwerk- en beveiligingssystemen. In genoemde functie gaf hij ook automatiseringsadvies op organisatieniveau en computerinstructie aan individuele gebruikers. Door de jaren heen ontwikkelde Willem van Linge een fijn gevoel voor het signaleren, afwenden én oplossen van uiteenlopende computerproblemen.

Naast zijn dienstverband werkte Willem van Linge op freelancebasis voor particulieren en kleine ondernemingen. Deze klantenkring groeide echter zo sterk dat hij in 2008 besloot om zich volledig op zijn eigen bedrijf te richten. ComputerWerken heeft momenteel veel klanten in de culturele sector: creatieve beroepsbeoefenaren, kleine musea en theaterbureaus. Ook werkt hij voor medische praktijken, makelaars en een financiële dienstverleners.

ComputerWerken is gevestigd in Amsterdam. Ons werkgebied is Amsterdam en omliggende gemeenten.

Belangrijk voor u om te weten: ComputerWerken opereert volledig onafhankelijk van soft- en hardwareleveranciers. Hebt u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.